WordPress website laten maken

Uw bedrijf en diensten presenteren met een website is erg belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat de website en informatie ook goed zichtbaar is via Google. Met onze ervaring en creativiteit ontwikkelen wij unieke maatwerk websites.

Maatwerk bedrijfswebsite

Bekende merken en bedrijven maken al gebruik van het content management systeem WordPress. Zoals Mercedes Benz, Time Inc en The Wall Street Journal. Het is software waarmee u makkelijk de website kunt beheren. Gefocust op schoonheid, standaarden en gebruiksgemak. Eenvoudig pagina’s toevoegen en aanpassen, ook voor afbeeldingen en video’s. Voor een gebruikersvriendelijke website zit u goed, wij zijn namelijk specialisten in WordPress! Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de voltooide projecten in ons portfolio.

Onze specialiteiten

Websites voldoen aan de technische eisen die Google aan websites stelt. Wij installeren een SEO-plugin in elke website. Met deze plugin kan de website geoptimaliseerd worden voor Google. Daarnaast is een professioneel design erg belangrijk. Wij geloven in designs op maat. Geen enkele klant of vraagstuk is namelijk hetzelfde. Uw bedrijf verdient een unieke online uitstraling! Voor meer informatie kunt u onze specialiteiten bekijken:

De voordelen

Een unieke en herkenbare website
Zeer gebruiksvriendelijke software
Geschikt voor tablets en smartphones
Ecosysteem met gratis en betaalde plugins
Snelle en frequente updates
Breed inzetbaar en flexibel

Onze werkwijze

1. Plan van aanpak

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken waar de bezoekers van uw website echt naar opzoek zijn. Zo ontstaat er een goede strategie. Wij zetten graag in op een lange samenwerking en zijn ook na oplevering betrokken bij de groei.

2. Wireframes

Het begint met het maken van de juiste structuur en indeling. Het zijn digitale schetsen zodat duidelijk wordt waar onder andere het logo, menu en content komt. Hierdoor krijgen beide partijen een overzicht en is veel in een vroeg stadium al duidelijk.

3. Grafisch ontwerp

Nu is het tijd om de wireframes om te zetten naar realiteit met typografie, kleuren en vormen.
 Er ontstaat een grafisch ontwerp dat exact nagebouwd kan worden. Uw feedback en onze ervaringen komen goed van pas.

4. Technische ontwikkeling

Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De WordPress site wordt op maat ontwikkelt, met aandacht voor overzichtelijke code en kwalitatieve plugins.

Digitale transformatie vraagt om een complete aanpak.

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Design, techniek en advies. Deze ingrediënten zijn nodig voor een goede website.
Onze specialisten geven graag een presentatie over de mogelijkheden.

Bel ons Mail ons