Webapplicatie op maat, software laten maken

Op zoek naar een partner die de technische en visuele realisatie voor een webapplicatie kan aanpakken?
Wij ontwikkelen online webapplicaties voor bedrijven. Handig in gebruik en inzetbaar op elke locatie.
Schaalbare oplossingen om interne en externe bedrijfsprocessen te verbeteren.

Webapplicatie laten maken

Wij bouwen uiteenlopende webapplicaties op basis van uw wensen. Zoals het omtoveren van papieren bedrijfsprocessen naar handige online software. Denk hierbij aan een online (deel)platform, interne applicaties voor het maken van offertes en andere handige online tools. Onze klanten zijn bedrijven en de applicaties worden zowel intern als extern gebruikt.

Project: Tajriba Kassa kassasoftware
Het eenvoudige kassasysteem. Met Tajriba Kassa is er een connectie met de PrestaShop webshop omgeving. De webshop voorraden en klanten zijn beschikbaar in het Point of Sale systeem. De online kassa applicatie werkt snel en is dagelijks in gebruik in fysieke winkels door winkeliers.

Samenquizzen en Laravel

Met een tablet, smartphone of laptop, het maakt niet uit welk apparaat je hebt. Met dé Nederlandse online quiz van Samenquizzen.nl kan je overal quizzen! De applicatie is gelanceerd als pilot en bedacht als quiz webapplicatie. Het grote voordeel is het gemak waarmee je een quiz kan starten en delen. Privacy is een belangrijk punt bij de ontwikkeling geweest. Geen app downloaden of ingewikkelde accounts met privé gegevens aanmaken. Alleen de quizmaster koopt een kaartje.

Laravel developers

Laat een applicatie maken voor jouw bedrijf of onderneming met Laravel.
Het grote voordeel van Laravel met PHP is het feit dat het framework vele basiselementen zitten. Dat scheelt voor maatwerk software bijvoorbeeld dat een basiselement zoals een adminpaneel met filter opties eenvoudig op te zetten is. Wil je meer weten? Bekijk dan de Laravel informatiepagina:

Afgeleverd platform

Voor caravandelen.nl hebben wij een webapplicatie op maat als platform neergezet. Caravandelen.nl is een deeleconomie platform. Hier kunnen zowel huurders als verhuurders terecht. Design en techniek perfect gecombineerd met de laatste webapplicatie technieken. Dit doen wij onder andere met de techniek Laravel.

Webapplicatie laten maken

 

Progressive Web App

Een PWA is een webapplicatie op een server in de cloud en altijd via een browser bereikbaar is. In vergelijking met traditionele webapplicaties is het een app, met onder andere de volgende eigenschappen:

– Voor de gebruikers zijn de progressieve web apps sneller in gebruik te nemen dan native vaste apps, omdat je niks hoeft te downloaden.
– De apps kunnen onafhankelijk zijn van de verbinding: ze kunnen zowel offline als online gebruikt worden.
– De gehele webshop of applicatie gedraagt zich als een normale app.
– Het is mogelijk push notificaties te sturen of de camera te gebruiken.

Concrete inspiraties zijn te vinden bij Google, de bedenker van het concept. Zoals YouTube maar ook Twitter en de Chinese retail-gigant Alibaba bieden PWA’s aan.

Kijkend naar de toekomst is het daarom verstandig om het idee van Progressive Web Apps, te overwegen in de ontwikkeling van een PWA webshop.

 

Dashboards en portals

Dashboards en portals maat gemaakt met functies en handige tools voor uw bedrijf in in 1 centrale omgeving. Wij verzorgen het design en de technische ontwikkeling voor een webapplicatie. Bedrijfsgegevens en toepassingen uit verschillende bronnen worden geautomatiseerd geladen in het dashboard. Zo heb je allerlei processen digitaal in eigen beheer en sluit het precies aan bij wat je als bedrijf nodig bent.

Onze werkwijze

Hoe bouwen wij een app? Hoe bouwen wij een app?

1. Vooronderzoek

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de webapplicatie echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

2. Inspiratie

Inspiratie en ideeën verzamelen. Onderzoek en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoe levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk, echter is het voortraject en daarbij verdiepen in bestaande applicaties noodzakelijk.

3. Schetsen

Er worden diverse schetsen oftewel wireframes gemaakt. Zodat er snel een indeling ontstaat van de applicatie. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

4. Grafische ontwerpen

De wireframes worden vertaald naar een grafische interface in de huisstijl kleuren en met bijhorende illustraties. Er zijn feedback momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

5. Technische ontwikkeling

Ons team van developers start met de goedgekeurde grafische ontwerpen, deze gaan ze namelijk omzetten naar een werkende applicatie. Dit wordt opgepakt via de SCRUM methode. Met deze projectaanpak zorgt het team ervoor dat in relatief korte tijd de basis van een applicatie snel wordt ontwikkelt.

6. Testen en de oplevering

Het testen van de webapplicatie software begint intern en laten we ook extern doen. Zora de testen voltooid zijn en de verzamelde feedback verwerkt is, start de live-gang op een vooraf afgesproken moment.

Een project of partnership in gedachten?

Wij verzorgen het design en de technische ontwikkeling voor een webapplicatie. Bedrijfsgegevens en toepassingen uit verschillende bronnen worden geautomatiseerd geladen. Een eenvoudig, veilig en snel systeem heeft onze prioriteit. Graag maken wij een afspraak en sturen informatie naar u op. Daarna volgt een offerte voor de webapplicatie software op maat.

Bel ons Mail ons