Webapplicatie laten maken

Op zoek naar een partner die de technische en visuele realisatie voor een webapplicatie kan aanpakken? Wij maken webapplicaties zoals platformen, SaaS-oplossingen, interne- en externe systemen en diverse koppelingen. Dit doen wij onder andere met de techniek Laravel.

Webapplicaties

Wat is een webapplicatie?
Een webapplicatie is een applicatie die op een externe server wordt opgeslagen en via een browser-interface via het internet bereikbaar is. Een webapplicatie is goed te ontwikkelen, ook door compacte teams, dat ervoor zorgt dat in relatief korte tijd de basis van een applicatie staat.

Voordelen van een maatwerk applicatie
1. Reduceren van zakelijke kosten en onnodige tijdsbesteding
2. Eenvoudig en toegankelijk
3. Geen installatie vereist
4. Toekomstbestendig

Software van hoge kwaliteit

Wij verzorgen het design en de technische ontwikkeling voor een webapplicatie. Bedrijfsgegevens en toepassingen uit verschillende bronnen worden geautomatiseerd geladen. Een eenvoudig, veilig en snel systeem heeft onze prioriteit.

Wij maken uiteenlopende webapplicaties op basis van uw wensen. Zoals het omtoveren van papieren bedrijfsprocessen naar handige online websoftware. Onze klanten zijn bedrijven en de applicaties worden zowel intern als extern gebruikt.

Webapplicatie als platform

Voor caravandelen.nl hebben wij een webapplicatie op maat als platform neergezet. Design en techniek perfect gecombineerd met de laatste webapp technieken zoals VUEJS.

Webapplicatie laten maken

PWA webshop

Door de toename van het mobiele gebruik, geeft Google de prioriteit aan mobiel in plaats van desktop zoekresultaten. Met de komst van mobile-first is Google de content van de mobiele zoekresultaten als belangrijker gaan beschouwen. Kijkend naar de toekomst is het daarom verstandig om het idee van Progressive Web Apps, te overwegen in de ontwikkeling van een PWA webshop.

Onze werkwijze

1. Vooronderzoek

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de webapplicatie echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

2. Inspiratie

Inspiratie en idee├źn verzamelen. Onderzoek en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoe levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk, echter is het voortraject en daarbij verdiepen in bestaande applicaties noodzakelijk.

3. Wireframes

Er worden van alle belangrijke pagina’s wireframes gemaakt. Zodat er snel een indeling ontstaat voor de applicatie.

4. Grafische ontwerpen

De wireframes worden vertaald naar een grafische interface in de huisstijl kleuren en met bijhorende illustraties. Er zijn feedback en testen om zo samen het gewenste resultaat te bereiken. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

5. Technische ontwikkeling

Ons team van developers start met de goedgekeurde grafische ontwerpen, deze gaan ze namelijk omzetten naar een werkende applicatie. Dit wordt opgepakt via de SCRUM methode. Met deze projectaanpak zorgt het team ervoor dat in relatief korte tijd de basis van een applicatie snel wordt ontwikkelt.

6. Testen en de oplevering

Het testen van de webapplicatie software begint intern en laten we ook extern doen. Zora de testen voltooid zijn en de verzamelde feedback verwerkt is, start de live-gang op een vooraf afgesproken moment. Na oplevering leveren wij het onderhoud en support.

Toe aan een maatwerk webapplicatie?

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Graag gaan we eerst met elkaar in gesprek en daarna volgt een offerte voor de webapplicatie software op maat. Met jarenlange ervaring gaan we een professionele webapplicatie laten maken.

Bel ons Mail ons