PrestaShop support

PrestaShop support en ondersteuning. Wij realiseren maatwerk webshops met PrestaShop sinds 2010 en verlenen ook graag support en ondersteuning. Bent u al PrestaShop gebruiker en zijn er problemen met de techniek, dan helpen onze PrestaShop specialisten graag.

Ook als wij de webshop niet hebben ontwikkeld of hosten, dan kunt u gebruikmaken van onze support. Dit is ook van toepassing voor het adviseren en installeren van modules.

PrestaShop support en ondersteuning voor webshops

Tajriba voert werkzaamheden uit vanaf minimaal 3 werkuren.

Het is mogelijk direct online support aan te schaffen. Kies voor een support pakket en het aantal gewenste uren. 1 van onze experts gaat dan zo snel mogelijk aan de slag.

Support bestellen

Welke hulp kan ik aanvragen?

Voor letterlijk alles wat met PrestaShop te maken heeft.
Zoals het installeren van een module, het programmeren van een extra functie en het oplossen van problemen.

Ik ben nog geen klant, kan ik dan wel support aanvragen?

Jazeker! Wij helpen iedereen met PrestaShop versie 1.7 of 8. Heeft u een oudere versie dan updaten wij de software eerst. Onze bestaande klanten kunnen bellen en e-mailen. Als vaste klant kiest u vaak een onderhoudspakket voor PrestaShop. Verder zitten bij nieuwe webshops korte vragen inbegrepen in het project.

Hoe snel is mijn support aanvraag verwerkt?

Ons streven is binnen 3 werkdagen en altijd binnen 7 werkdagen.

PrestaShop experts voor ondersteuning

PrestaShop specialist

PrestaShop leverancier sinds 2010, Tajriba ontwikkelt al meer dan 13 jaar webshops. Wij werken alleen met PrestaShop voor webshops op maat.
Onze ontwikkelaars verlenen snelle hulp bij PrestaShop gerelateerde zaken.

Bel ons Mail ons