PrestaShop webshop

Wij zijn dé PrestaShop webshop specialisten en werken sinds 2010 met de open source software uit Frankrijk.
Het is op dit moment de beste webshop software voor een online webshop! Perfect geschikt voor bedrijven en voor iedereen die een webshop wil beginnen. Met uw ambitie en onze kennis ontstaat er een professionele webshop.

De voordelen

  • Een unieke en complete maatwerk webshop
  • 300.000 retailers gebruiken PrestaShop als webshop
  • Meer dan 300 functies
  • Makkelijk uit te breiden met modules
  • Zeer gebruiksvriendelijke software
  • 10 of 10.000 producten, géén beperkingen
  • Meer dan 13 jaar ervaring met e-commerce projecten
  • Verschillende talen en valuta’s om internationaal te verkopen

PrestaShop 8

Het realiseren van webshops met PrestaShop doen wij op maat voor het beste resultaat. We waarborgen de kwaliteit van het eindproduct en creëren een unieke webwinkel voor uw bedrijf. Onze tarieven zijn gunstig en de software biedt uitgebreide mogelijkheden. Hieronder staan onze gerelateerde diensten:

Webshop laten vernieuwen

De wereld veranderd snel, bedrijven veranderen gemiddeld jaarlijks hun aanbod of diensten, breiden uit naar een ander land of veranderen de tone of voice. Bij deze de veranderingen is het belangrijk dat de website ook meegaat met de tijd. Een bestaande webshop vernieuwen kan met een redesign. Afhankelijk van de verbeterpunten kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Blijven vernieuwen

Voorheen was de benadering voor een webshop meer projectmatig, tegenwoordig zien we het meer als een continue traject. Vergelijk het bijvoorbeeld met een oldtimer, om hem mooi te houden moet hij eigenlijk elke dag gepoetst worden. Bij een redesign van een website kijken wij grondig naar de huidige structuur en onderdelen, uitstraling, werking en online zichtbaarheid. Na dit onderzoek kunnen wij vertellen waar de verbeteringen liggen.

Tips bij het vernieuwen van je webshop

1. Zorg voor een duidelijke structuur en lay-out.

2. Focus op de doelgroep en het gebruiksgemak.

3. Breng huidige functies in kaart, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

4. Zorg voor passend en nieuw beeldmateriaal.

5. Denk aan de andere apparaten zoals smartphone en tablet.

Veelgestelde vragen

De webwinkel software is geschikt voor middelgrote en grote webshops. Internationale opties zijn er bovendien genoeg, per land en taal zijn de betaal en verzendmethoden in te stellen. PrestaShop werkt met alle soorten producten en biedt ondersteuning voor attributen zoals maten en kleuren.

De webshop software heeft standaard al veel functies. Wanneer er een extra functie nodig is en deze niet in de software zit, dan kan er een module aangeschaft worden. Er zijn veel modules te koop en dit is tevens het verdienmodel van PrestaShop. Een deel van de module opbrengsten gaat namelijk naar PrestaShop.

Jazeker! Check hiervoor deze pagina PrestaShop headless.

Indien u al een webshop heeft maar nog geen klant bent, dan kunt u ook gebruikmaken van onze specialisten. Bekijk hiervoor onze PrestaShop support pagina.

Werkwijze nieuwe webshop

Luisteren en strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken waar de bezoekers van uw webwinkel echt naar opzoek zijn. Met als resultaat een goede strategie. Graag gaan we voor een lange samenwerking en zijn ook na oplevering betrokken bij de groei.

Wireframes

Het begint met het maken van de juiste indeling, dit is cruciaal voor een goede webshop. Onze designer maakt schetsen met een doordachte lay-out en indeling. Hierdoor krijgen beide partijen een helder idee van de indeling en worden de juiste keuzes gemaakt en ontstaat er een goede basis.

Ontwerpfase

Nu is het tijd om de wireframes om te zetten naar realiteit met lettertypen, kleuren, afbeeldingen en vormen.
 Met het grafisch ontwerp kunnen onze developers bezig met de techniek. Er zijn feedback rondes en onze ervaringen komen goed van pas.

Technische webshop ontwikkeling

Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De webshop wordt op maat ontwikkelt, met aandacht voor overzichtelijke code.

Testfase en live-gang

Wekenlang is er vaak aan een project gewerkt, dan is het goed dat een fris paar ogen het project gaat testen. Tajriba test intern, en maakt vaak gebruik van externe testers om het product voor live-gang gereed te maken.

Optimalisatie

Webshops verdienen ook aandacht na oplevering, juist voor een optimale conversie is het aangeraden om voortdurend optimalisatie te laten uitvoeren. Hierin adviseren wij graag.

B2B PrestaShop webshop

Wij als e-commerce specialisten helpen bestaande business to business webshops en realiseren nieuwe webshops. Als onderneming en groothandel uw online activiteiten goed onderbrengen is belangrijk voor de resultaten.

Ik wil aan bedrijven verkopen

Werk waar we trots op zijn.

Billy & Lilly

Ga naar deze shop

Weragereedschap.nl

Ga naar deze shop

Afspraak maken?

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Maak met ons vrijblijvend een afspraak om de wensen voor uw webshop te bespreken.
Bellen voor meer informatie of een afspraak kan ook: 0546 – 23 20 04.

Bel ons Mail ons