PrestaShop hosting

Wanneer online webshops langzaam, vaak onbereikbaar of niet veilig benaderbaar zijn dan liggen deze oorzaken vaak aan de partij waar de webshop gehost is. Het hosten van een PrestaShop webshop is een uiterst serieuze taak. De hosting is de dienst die je nodig hebt om de bestanden en database van je webshop bereikbaar te maken voor je klanten. Deze dienst kan je direct bij de provider afnemen of via ons (het internetbureau) laten regelen.

Wij geloven in super snelle PrestaShop hosting op een server die speciaal is ingeregeld voor PrestaShop.
Met een goede bereikbaarheid, back-ups en garanties kan de webshop doen waar hij voor gemaakt is: online omzet genereren.

De hostingkosten behoren tot de maandlasten van je webshop en zijn weg te boeken als bedrijfskosten met btw. Bij Tajriba variëren de kosten tussen de 50 en 90 euro per maand. Uiteraard met volledige ontzorging, dat betekent in het uiterste geval van onbereikbaarheid of server gerelateerde problemen heb je direct 1 aanspreekpunt en maak je geen onnodige kosten.

Wat is er speciaal aan PrestaShop Hosting?

De technieken van de server zijn geoptimaliseerd voor de instellingen van PrestaShop in zijn algemeenheid. Maar per klant (webshop) kunnen wij instellingen specificeren zodat jouw online shop lekker snel en betrouwbaar werkt. Hierbij is er keuze uit een eigen PHP versie is er geen beperking met zogenaamde innodes.

Het datacenter voor Tajriba klanten

De server voor Tajriba klanten vereist een stabiele omgeving, daarom is zowel de stroomtoevoer als de koeling dubbel uitgevoerd. Bij het wegvallen van de netspanning zullen eerst de UPS’en en daarna de noodstroomgeneratoren het werk direct overnemen zonder dat de spanning op de datavloer wegvalt. Tot maar liefst 2 dagen zonder dat de dieseltanks hoeven te worden bijgevuld! Het datacenter heeft uiteraard topkoeling, gescheiden A- en B-feed nabij Amsterdam.

Met ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 + groene stroom een goede partij.

Welke pakketten zijn er?

Niet. Lekker zonder poespas. Wij hebben 1 pakket met het volgende en kan waar nodig worden uitgebreid:

  • 10gb opslagruimte voor data
  • Onbeperkt dataverkeer en 99.9% uptime garantie
  • Dagelijks geografisch gescheiden back-ups (7 dagen bewaard)
  • 5 e-mail accounts en 1 database
  • Monitoring server status en updates van de server
  • 1 .nl domeinnaam inbegrepen in het pakket

Verhuizing naar Tajriba

Je verhuis met partij A naar partij B. Het verhuizen van een webshop en domeinnaam kan door ons geregeld worden bij afname van een hostingpakket. Wij gaan graag aan de slag met het inrichten van de hostingomgeving en het juist configureren van de webshop of applicatie.

Heb je interesse en wil je hosting afnemen? Neem dan contact met ons op.

Meer blogs

Om te groeien moet je soms overstappen. Dat kan zijn van webshop en kassa leverancier A naar leverancier B. In deze blogpost leggen we uit...

Lees meer

Het aanbod en verschil tussen PrestaShop e-commerce software en Magento van Adobe. Welk software pakket moet ik kiezen voor mijn webshop omgeving? Welke webshop software...

Lees meer