Kassasysteem beurs. Verkopen op een beurs of evenement

Je bent opzoek naar een kassasysteem om je producten te verkopen tijdens een beurs. Met de Tajriba Kassa en een internetconnectie kan je gemakkelijk verkopen op een beurs of evenement.

Online kassa voor de beurs

Je webshop producten direct verkopen op een beurs? Of een nieuwe collectie die nog niet online staat wel offline verkopen?
Het kan met ons kassasysteem! Het gaat via de kassa eenvoudig en snel.

Met de slimme zoekfunctie kan je een product vinden en scannen op basis van EAN13 code, referentienummer of naam.

Voorraad realtime bijhouden

Het is vervelend als je een product niet op voorraad hebt en de klant wel besteld… Dit is te voorkomen met de Tairiba Kassa.
De voorraad wordt namelijk automatisch bijgewerkt wanneer je bestellingen en kassa orders verwerkt. Alles synchroniseert tussen webshop en de verkopen op de beurs.

Klanten aanmaken

Direct voor klanten een klantaccount aanmaken kan met het Point of Sale systeem. Zo kan je facturen aanmaken op de juiste groothandel account. De klant ontvangt de bestelling per e-mail met de factuur.

Kassasysteem beurs

Kirsten legt je graag het systeem en de functies uit in de onderstaande video:

Meer blogs

Online geven we makkelijk korting. Met een kortingscode, korting bij grotere afname of een Black Friday actie. Kortom: kortingen zijn dagelijks aan de orde en...

Lees meer

Help! We worden allemaal gehackt Geen paniek, maar het zou in theorie kunnen. Heel veel computers, websites en webshops zijn nog steeds onveilig. Wij van...

Lees meer