Kassa, webshop, voorraadbeheer en boekhouding gekoppeld

Het financiële plaatje en de omzetcijfers zijn voor je onderneming van groot belang.
Met Tajriba Kassa heb je een kassasysteem, voorraadbeheer en webshop in de cloud.
Daarnaast is het eenvoudig om hier je boekhouding aan te koppelen. Dit kan met boekhoudsoftware zoals Moneybird, SnelStart of Acumulus.
Handige online tools om kassaverkopen en webshop bestellingen in 1 centrale boekhouding te krijgen.

Online boekhouden

Online boekhouden maakt de administratie makkelijker en efficiënter. Alle gegevens zijn snel beschikbaar. Je ziet hierdoor meteen hoe je er financieel voor staat. Het werkt tevens ook handig voor je accountant die ook kan inloggen.

Welke statistieken biedt Tajriba kassa?

Wij hebben een statistieken module. Hiermee zie je de omzet van de kassa (winkelverkopen) en krijg je de exacte cijfers per betaalmethode. Handig voor je dag, week, maand en jaaromzet. Omdat alle bestellingen rechtstreeks in het centrale webshop systeem komen kan alle boekhoudsoftware de data uitlezen. Daardoor krijg je een kloppende administratie.

Wij adviseren graag!

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een online kassasysteem, webshop en koppeling met boekhoudsoftware naar keuze.

Meer blogs

Als e-commerce bureau bekijken en onderzoeken wij ook andere webshops. In deze blogpost gaat het over de nieuwe webshop van blokker.nl. De webshop is vernieuwd...

Lees meer

E-commerce is al jaren disruptief. Sinds de pandemie in 2020 is een wandeling door een willekeurige stad anders geworden. Meer en meer fysieke winkels hebben...

Lees meer