Reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews over Tajriba en de ervaringen met PrestaShop.

 

5,0 rating

Ben zeer tevreden met het eindresultaat!

Electronic Spare Parts
5,0 rating

Korte lijnen komen de afspraken goed na. Veel verstand van prestashop.

Technicar
5,0 rating

Echt heel erg te spreken over jullie. Geen poespas, geen TE commerciƫle houding en een uitstekend resultaat.

Billy Lilly
5,0 rating

Goede terugkoppeling van Aaron en alles probleemloos verlopen

Vrakking Tires
5,0 rating

Tevreden tot zoverre!

Gardline
5,0 rating

Ik ben heel blij met jullie dienstverlening en het eindresultaat. Jullie reageren snel op mailtjes, onduidelijkheden of problemen dus ik ben blij :).

Coni design
5,0 rating

Ik ben zeer tevreden. Over de snelheid, de duidelijkheid vooraf over de dienstverlening en wat daarvan te verwachten, over het strakke eindresultaat en over jullie bereidheid bij vragen of onduidelijkheden mee te denken en te schakelen. Een 8,5 is dat voor mij. Groeten, Annemarie

Ontketenjezelf.nl
5,0 rating

Ontzettend bedankt voor de uitgevoerde werkzaamheden. Het bestuur en ik zijn erg onder de indruk.

KWF Tilburg
5,0 rating

Fijne en mooie service.

Diveplace
5,0 rating

Tevreden met meerdere websites en de professionele huisstijl ontwerpen die zijn geleverd.

Jeroen
5,0 rating

Tajriba Kassa is een eenvoudig maar functioneel kassasysteem dat perfect aansluit op onze wensen. Voorraden worden bijgewerkt en onze klanten kunnen wij snel van dienst zijn.

Shirts & Co
5,0 rating

Sinds een jaar of 15 ben ik met een webwinkel aanwezig en boek daarmee een substantieel deel van mijn omzet. Het oude webwinkelplatform voldeed niet meer aan mijn behoeften en wensen en daarom heb ik bij een aantal web-bureaus offerte gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van een nieuw systeem op het PrestaShop platform. Tajriba sprong er daarbij direct uit: heldere taal en een realistische maar scherpe prijs. Over de kwaliteit van het ontwerp-proces en de technische uitvoering ben ik zeer te spreken. Ook het overzetten van alle artikelen en omschrijvingen van de oude naar de nieuwe webshop verliep vlekkeloos. Bij het maken van keuzes en het oplossen van problemen tijdens het proces werd op een prettige maar zakelijke manier meegedacht. Nu de webwinkel sinds kort online staat en de eerste bestellingen binnenrollen, heb ik sterk het gevoel dat ik gekregen heb wat ik wilde en ook dat de zorg voor het onderhoud bij Tajriba in goede handen is. Bovendien is de winkel vanaf het moment van opdracht in een sneltreinvaart gebouwd en opgeleverd.

Bertboonviolins.com
5,0 rating

Ik was toe aan vernieuwing van de bestaande webshop die Tajriba destijds (ruim 5 jaar geleden) voor ons had verzorgd. zij zorgde ervoor dat de migratie vlekkeloos verliep.. ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service.vandaar dat wij al jaren klant zijn. Tajriba.. Dank je wel

Newagewinkel.nl
5,0 rating

De nieuwe site is echt een pareltje in designinspiratie voor de zakelijke markt. De site is ontworpen door Yellow Agency en gebouwd door Tajriba.

Roes.nu
5,0 rating

Top service van Tajriba!

Floris.cc
5,0 rating

Ik werk reeds 9 jaar samen met Tajriba en ben zeer tevreden over hun uitmuntende service. Zij volgen de laatste en nieuwe ontwikkelingen van PrestaShop op de voet.

Optiteam.be
5,0 rating

Met Tajriba valt alles te regelen.

Tuincentrum De Wilgen
5,0 rating

Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop jullie onze nieuwe webshop vorm hebben gegeven. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren geen blabla verhalen maar concrete tips waar we ons voordeel mee gedaan hebben. Elke vraag of opmerking die we hadden werd snel en goed beantwoord. Wij kunnen dan ook Tajriba aan iedereen aanbevelen. Als we het over een cijfer moeten hebben dan geef ik jullie een 8.

Natugenese
5,0 rating

Perfecte ondersteuning bij onze webshop update! Zeer tevreden sinds 2010.

Balluca.nl
5,0 rating

Hartelijk dank voor de heldere communicatie. Wij zijn zeer tevreden over Tajriba.

Jas Trading
5,0 rating

We zijn tot nu toe zeer tevreden, top!

Stepshop.nl
5,0 rating

Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze nieuwe website is geheel naar wens!

Aastad Adviesgroep

Ook een webshop met goede service nodig?


Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, bool given in /home/tajribawp/domains/tajriba.nl/public_html/wp-content/themes/sdweb3/page-templates/subpage-2.php on line 407

Onze beoordelingen zijn verzameld middels feedback verzoeken na oplevering van een project.
Ook samen met ons aan de slag om een digitaal product te lanceren?

Bel ons Mail ons