App laten maken

Wij richten ons op het creëren van innovatieve apps die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen. Overweeg je een eigen app? Laat ons je begeleiden in dit uitdagende proces. Waarom genoegen nemen met standaardoplossingen als je een app kunt laten maken die perfect aansluit bij de behoeften van je merk en klanten? Met een app weet je klanten te binden aan je merk en kan je beter inzetten op terugkerende klanten. Heb je een webshop dan kan een app goed werken met een klantenkaart met spaarpunten of aankondigingen voor nieuwe acties.

Mobiele apps

Met de nog dagelijks toenemende groei van mobiel gebruik, is het verstandig om als organisatie in te spelen op nieuwe kansen. Met het ontwikkelen van een mobiele app maken we jouw product, dienst of bedrijfsproces mobiel toegankelijk. Klaar voor digitale groei en optimale klantenbinding?

Succes met een app

Een native app kan een doorslaand succes zijn voor een bedrijf vanwege verschillende redenen. Allereerst biedt het een naadloze gebruikerservaring, omdat het specifiek is ontwikkeld voor het besturingssysteem van het apparaat, waardoor het optimaal gebruikmaakt van de hardware en software. Dit resulteert in hogere prestaties en responsiviteit, wat de tevredenheid van gebruikers verhoogt. Daarnaast kunnen native apps profiteren van volledige toegang tot de functionaliteiten van het apparaat, zoals camera's, sensoren en geolocatie, wat unieke en krachtige functies mogelijk maakt. Kortom, de investering in een native app kan een bedrijf een concurrentievoordeel opleveren door een superieure gebruikerservaring en uitgebreide functionaliteiten te bieden.

De aanpak

Een mobiele app moet duidelijke voordelen bieden tegenover het bezoeken van de mobiele webshop of het gebruik van andere apps. Wij benaderen jouw vraagstuk binnen de mogelijkheden van een app en bekijken hoe deze meerwaarde kan bieden tegenover bestaande alternatieven. Zo garanderen we een digitale oplossing die niet alleen werkt, maar ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Voordat we de app ontwikkelen, brengen we in kaart ‘wie’ de gebruiker (je klant) is en ‘wat‘ diegene met de app kan doen. Met het toepassen van een goed design maken we het gebruik intuïtief en het uitvoeren van de gewenste acties makkelijk. Zo zijn essentiële functies letterlijk binnen handbereik.

Technieken

Om een applicatie te realiseren maken we onder andere gebruik van de open-source technieken, API koppelingen en het framework Flutter. Per project bekijken we welke technieken het beste passen bij het vraagstuk.

Samenquizzen

Online webapp voor het spelen van quizzen

Caravandelen.nl

Online platform voor het huren en verhuren van caravans

De ontwikkeling

Een goede app sluit aan op jouw business. Vandaar dat we jou betrekken bij de ontwikkeling, van concept tot oplevering. Doordat je in direct contact staat met het team kun je overleggen met onze designer en ontwikkelaar. We leveren werkende prototypes waardoor je veel inzicht krijgt in de voortgang. Dit geeft je een goed idee van de genomen richting en maakt bijsturing eenvoudig mogelijk.

Veelgestelde vragen

Het is vaak een intensief en leuk project om digitale oplossingen te maken. Het kost tijd van een developer, designer en soms project manager. Daarom hebben wij alvast enkele veelgestelde vragen opgesteld.
De kosten voor een app verschillen per project. Toch ben je al gauw een paar duizend euro kwijt. Ben je benieuwd hoe wij berekenen en wat er precies bij komt kijken? Neem dan contact op met Stefan.
Dat kan. We horen en zien vaak trage ontwikkeltrajecten, het is lastiger in de communicatie en ook de kwaliteit is toch wel minder.
Denk aan +/- 2 maanden vanaf de start tot livegang.
Ja, om het te onderhouden betaal je een maandelijks bedrag.
Ja, zowel Android als iOS ondersteunen wij.

Verder groeien

Naast mobiele apps ontwikkelen we ook websites en webapplicaties. Jouw groei realiseren we met onze expertise en stemmen per project af welke digitale oplossing het meest geschikt is.

Werkwijze app laten maken

Hoe bouwen wij een app? Hoe bouwen wij een app?

Luisteren en strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken waar de gebruikers van de app echt naar opzoek zijn. Met als resultaat een goede strategie. Graag gaan we voor een lange samenwerking en zijn ook na oplevering betrokken bij de optimalisatie en updates.

Wireframes

Het begint met het maken van de juiste indeling, dit is cruciaal voor een goede native app. Onze designer maakt digitale schetsen met een doordachte lay-out en indeling. Hierdoor krijgen beide partijen een helder idee van de indeling en worden de juiste keuzes gemaakt en ontstaat er een goede basis.

Ontwerpfase

Nu is het tijd om de wireframes om te zetten naar realiteit met lettertypen, kleuren, afbeeldingen en vormen.
 Met het grafisch ontwerp kunnen onze developers bezig met de techniek. Er zijn feedback rondes en onze ervaringen komen goed van pas.

Technische app ontwikkeling

Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De app wordt op maat ontwikkelt, met aandacht voor overzichtelijke code.

Testfase en live-gang

Wekenlang is er vaak aan een project gewerkt, dan is het goed dat een fris paar ogen het project gaat testen. Tajriba test intern, en maakt vaak gebruik van externe testers om het product voor live-gang gereed te maken.

Optimalisatie

Apps verdienen ook aandacht na oplevering, juist voor een optimale conversie is het aangeraden om voortdurend optimalisatie te laten uitvoeren. Hierin adviseren wij graag.

Maatwerk app laten maken?

Stefan Dijkstra

Nu je bekend bent met de voordelen van een app, waar wacht je nog op? Kies voor succes en laat ons jouw ideeën omzetten in een functionele en aantrekkelijke app. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om samen te werken!

Bel ons Mail ons