Optimalisatie en advies

Tajriba zorgt graag voor goede resultaten. Als retailer, ondernemer, fabrikant of groothandel bent u vaak bezig met de digitale strategie. Aan de orde zijn vragen als: Hoe optimaliseren we de webshop? Waar staan we over 2 jaar? Als e-commerce ontwikkelaars met 13 jaar ervaring in het beheren en ontwikkelen van webshops helpen we bedrijven online groeien. Dit doen we met optimalisatie van de klantreis en de organische vindbaarheid (SEO) van een webshop.

Meten is weten

Wij geven e-commerce advies en hebben de afgelopen jaren merken en webshops begeleid met het vergroten van de online omzet, het vernieuwen van de webshop en het verbeteren van het gebruiksgemak tijdens de klantreis.

Waar komen bezoekers vandaan en wat is de gemiddelde leeftijd van uw klanten? Data van Google is handig en essentieel om goede optimalisatie andere marketinginstrumenten te gebruiken. Online via internet adverteren en niet offline is vaak sneller en resultaten meten is veel makkelijker. Met goede techniek voor SEO optimalisatie wordt uw website of webshop sneller gevonden op gewenste zoekwoorden.

Het optimaliseren van websites

 

E-commerce advies

Het begint allemaal met de klantreis van jullie bezoekers en klanten. Daar zitten vaak zoveel verbeteringen. Soms een klein details zoals een veld in een bestelproces dat de eindgebruiker laat twijfelen over de bestelling. Deze processen en de klantreis brengen we graag in kaart en resultaten en oplossingen worden aangedragen. Niet in een boek maar een nuchter rapport met plan van aanpak.

Onze werkwijze

1. Wat is er nodig?

Met een PrestaShop webshop of maatwerk website zijn vaak meer bezoekers, een betere conversie en meer omzet gewenst. Dan helpen wij om dit te realiseren. Eerst kijken wij waar optimalisatie nodig is. We willen graag dat uw doelgroep er wat aan heeft.

2. Offerte en planning

Voor meer informatie over optimalisatie staat Tajriba klaar en maken we graag een offerte. Samen met u kiezen wij de juiste aanpak en planning.

3. Het optimaliseren van een website

Om de interactie op een website of PrestaShop webshop te stimuleren is conversie optimalisatie nodig. Optimalisatie is de pagina’s optimaal inrichten voor bezoekers, om een bestelling zo makkelijk mogelijk te maken of om een afspraak te maken. Door obstakels weg te halen en de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren kan de conversie stijgen. Bijvoorbeeld door laadtijden te beperken en goede ondersteuning op alle apparaten.

4. Bijhouden

De markt, webwinkel, het aanbod of de doelgroep kan veranderen. Het is slim om met dynamische advertenties te werken en seizoensgebonden acties goed van te voren te plannen. Het bijhouden is een taak van het internetbureau en/of de ondernemer zelf.

Meer bezoekers en een hogere conversie

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Tajriba biedt 13 jaar ervaring in e-commerce. Kennis van het speelveld, de actuele innovaties en de valkuilen. Samen werken we aan een succesvolle digitale strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op, een kennismaking kost niets en kan veel opleveren.

Bel ons Mail ons