Laravel webapplicatie laten maken

Sinds 2010 zet Tajriba zich in voor gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat. Hiervoor gebruiken wij onder andere Laravel als techniek.
Laravel is flexibel en daardoor kunnen wij in korte tijd goede webapplicaties maken.

Webapplicatie op maat

Wij bouwen uiteenlopende webapplicaties op basis van uw wensen. Zoals het omtoveren van papieren bedrijfsprocessen naar handige online software. Denk hierbij aan krachtige online business applicaties. Denk hierbij aan een SAAS platform, Verkoop platform, Dashboard, CRM systeem en E-learning platform. Onze klanten zijn bedrijven en de applicaties worden zowel intern als extern gebruikt. Een webapplicatie zorgt ervoor dat langdurende menselijke handelingen niet meer nodig zijn, waardoor tijd en kosten bespaard worden.

Waarom een maatwerk laravel applicatie?
– hetgeen je wilt bestaat nog niet
– bestaande oplossingen bevatten te veel (onnodige) functionaliteiten
– bestaande oplossingen bevatten te weinig functionaliteit
– vrijheid in de applicatie

Developers met Laravel kennis

Ons team bevat twee applicatie ontwikkelaars. Door structuur aan te brengen in de code maken wij een snelle en veilige webapplicatie. Met de modulaire opzet van Laravel is alles zeer toekomstbestendig en schaalbaar.

Het design van de applicatie

Onze designer geeft de software een herkenbaar uiterlijk en zorgt dat de processen perfect aansluiten bij de (eind)gebruikers. Het is belangrijk om een duidelijke interface te ontwerpen en tijdens het proces te laten testen door echte gebruikers. Hierbij maken wij gebruik van verschillende testen.

Afgeleverd platform

Voor caravandelen.nl hebben wij een maatwerk webapplicatie als platform neergezet. Design en techniek perfect gecombineerd met de laatste webapp technieken. De admin is gemaakt met Laravel.

Webapplicatie laten maken

De aanpak

1. Vooronderzoek

Gezamenlijk analyseren en stellen we de operationele doelen van de applicatie op. Op deze manier leveren onze applicatie ontwikkelaars een functionele applicatie op die daadwerkelijk bedrijfsprocessen verbetert, versnelt en vergemakkelijkt. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

2. Inspiratie

Inspiratie en idee├źn verzamelen. Onderzoek en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoe levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk, echter is het voortraject en daarbij verdiepen in bestaande applicaties noodzakelijk.

3. Schetsen

Er worden diverse schetsen oftewel wireframes gemaakt. Zodat er snel een indeling ontstaat van de applicatie. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

4. Grafische ontwerpen

De wireframes worden vertaald naar een grafische interface in de huisstijl kleuren en met bijhorende illustraties. Er zijn feedback en test momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

5. Technische ontwikkeling

Ons team van programmeurs start met de goedgekeurde grafische ontwerpen, deze gaan ze namelijk omzetten naar een werkende applicatie. Dit wordt opgepakt via de SCRUM methode. Met deze projectaanpak zorgt het team ervoor dat in relatief korte tijd de basis van een applicatie snel wordt ontwikkelt.

6. Testen en de oplevering

Het testen van de webapplicatie software begint intern en laten we ook extern doen. Zora de testen voltooid zijn en de verzamelde feedback verwerkt is, start de live-gang op een vooraf afgesproken moment.

Laravel maatwerk is voor ons geen probleem!

Graag gaan we eerst met elkaar in gesprek. Dit is geheel vrijblijvend. Wij luisteren en onderzoeken wat de beste oplossing is. Daarna volgt een offerte voor de Laravel webapplicatie op maat.

Bel ons Mail ons