Diensten

Vormgeving en functionaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze designer en developers spreken dan ook dezelfde taal en vertalen complexe vraagstukken naar functionele webshops, websites, platformen en webapplicaties op maat.

PrestaShop webshops

Prachtige webshops worden gerealiseerd met PrestaShop. Met een uniek ontwerp en stabiele techniek. Onze getrainde specialisten realiseren complete webshops op maat. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce geven wij graag advies, regelen de hosting en doen het onderhoud voor onze klanten.

Meer informatie

Grafisch ontwerp

De beleving van een website of webshop begint bij het logo en het ontwerp. Stefan heeft ruim 13 jaar ervaring en ontwerpt krachtige logo’s en digitale oplossingen. Zodat de uitingen van uw bedrijf een positieve associatie oproepen bij de doelgroep, onderscheidend en herkenbaar zijn.

Meer informatie

Websites

Ons team werkt sinds 2010 met WordPress, het staat bekend als een gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar CMS systeem. Voor een unieke website met aandacht voor design die goed gevonden wordt in Google. Wij helpen graag met het realiseren van een website voor uw merk en het maken van informatieve websites.

Meer informatie

Webapplicaties

Papierwerk en administratieve handelingen worden steeds vaker vervangen door online applicaties. Tajriba maakt robuuste en efficiënte software met focus op de ultieme gebruikservaring. Denk hierbij aan applicaties zoals een intranet, online platform, dashboard en andere digitale oplossingen.

Meer informatie

PrestaShop kassa

Het eenvoudige kassasysteem.

Tajriba zorgt voor een perfecte samenwerking tussen webshop en winkel. Alles in 1 kassasysteem: kassasoftware met voorraadbeheer gekoppeld aan je webshop en fysieke winkel. Inzetbaar voor ondernemers, het MKB en speciaalzaken.

Meer informatie

Advies, marketing en optimalisatie

Om een webshop beter te laten scoren in Google is optimalisatie een belangrijk middel. Het bereiken van meer bezoekers en het genereren van meer omzet is altijd het doel. Is de klantreis voor (bestaande) klanten van uw webshop ook optimaal? Graag analyseren wij uw webshop of website en kijken waar de kansen liggen. Met dit advies vergroten we de online omzet, doorontwikkeling van systemen en verbeteren de klantreis.

Meer informatie

API koppelingen

API-koppelingen maken het mogelijk voor verschillende systemen om met elkaar te communiceren en informatie uit te wisselen. Ze worden vaak gebruikt in softwareontwikkeling en automatisering. Door API’s kunnen bijvoorbeeld websites informatie ophalen van externe databases of applicaties. Dit helpt om processen efficiënter te maken en gegevens nauwkeurig te synchroniseren.

Meer informatie

App laten maken

Wil je een app laten maken? Ons team ontwikkelt apps voor verschillende doeleinden. Van eenvoudige tools tot complexe systemen, we bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw behoeften.

Meer informatie