PrestaShop koppelingen

PrestaShop webshop koppelingen voor de boekhouding, magazijn, verzendtool en marktplaatsen.

Beschikbare koppelingen

PrestaShop boekhouding

Met de koppeling kunt u direct aan de slag. Het configureren van de PrestaShop koppeling kunnen wij regelen maar er zijn ook andere partijen die de koppeling aanbieden. Na de installatie kunt u direct gegevens en facturen uitwisselen en hoeft u niet meer om te kijken naar de synchronisatie.

Uw boekhouding automatisch koppelen met uw webshop bespaard tijd en geld. Wij koppelen onder andere met:

  • Acumulus
  • Exact Online
  • SnelStart

PrestaShop Feeds

Wij regelen feeds voor:
– Channable
– Google Shopping
– Bol.com
– Ebay
– Amazon en andere vergelijkingssites.

Ook automatisch voorraad bijwerken met CSV/XML behoort tot de mogelijkheden.

Verzendlabels

Bij SendCloud helpen ze het verzendproces te optimaliseren. Via de koppeling met PrestaShop automatiseren we het volledige verzend- en retourproces.
Van het importeren van orders, het printen van verzendlabels, verzenden van Track & Trace e-mails tot aan het verwerken van de retouren.

Daarnaast hebben wij een postcode tool, vul je postcode + huisnummer in en de straatnaam wordt automatisch ingevuld. Samen met postcode.nl, met de grootste Nederlandse postcode database. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Kassa en voorraadbeheer koppeling

Via Tajriba Kassa een compleet kassasysteem met voorraadbeheer.
Het werkt eenvoudig en wordt gekoppeld aan uw PrestaShop webshop. Actuele synchronisatie van producten, orders, klanten en voorraad. Voor alle informatie over het kassasysteem hebben wij deze pagina gemaakt.

KING koppeling voor PrestaShop
Professionele KING PrestaShop koppeling. De koppeling is volledig uitbreidbaar. Wij hebben een module gebouwd om debiteuren vanuit PrestaShop naar de KING administratie te sturen envenals de orders.

Contact opnemen