Website laten vernieuwen

Je hebt al een website, maar deze past niet meer bij wat je wil uitstralen met je bedrijf. Of de site is al jaren geleden voor het laatst bijgewerkt.

3 redenen om te vernieuwen

1. De website is verouderd Wij vernieuwen je bestaande website, met een frisse uitstraling en we optimaliseren hem voor Google.

2. De website is traag Wij maken de site aantoonbaar snel wat weer goed is voor de vindbaarheid in Google.

3. De boodschap en doelen van het bedrijf zijn veranderd De wereld veranderd snel, bedrijven veranderen gemiddeld 1x per jaar de diensten, breiden uit naar een ander land of veranderen de tone of voice. Bij deze de veranderingen is het belangrijk dat de website ook meegaat met de tijd.

Waar staan wij om bekend?

Tajriba maakt al meer dan 13 jaar websites op maat. Voor allerlei branches en doelgroepen. Onze grafisch ontwerper denkt mee over de indeling, het doel van de website en dit allemaal zonder teveel poespas. Direct weten waar je aan toe bent en snelle communicatie.

Werkwijze

Aanpak oud vervangen door nieuw

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

We analyseren, maken de nieuwe website naast de oude en nemen de verbeterpunten mee bij het redesign. Er zijn diverse contactmomenten tijdens het project. Hierin denk je als klant mee over bijvoorbeeld de menu indeling, teksten en afbeeldingen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons Mail ons