Hosting, server en domeinnaam

Hosting bij Tajriba is een perfecte oplossing voor websites, webapplicaties en webshops. Met de laatste technieken, 24/7 monitoring en gescheiden back-ups hosten wij professionele omgevingen.

Voordelen cloudhosting

  • Snel en betrouwbaar
  • 99.9% uptime garantie
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Geografisch gescheiden back-ups
  • ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd
  • 24/7 monitoren van de serverstatus

PrestaShop hosting

Om gebruik te maken van snelle hosting kunnen we een bestaande PrestaShop verhuizen naar onze server. Van A t/m Z en ook het overzetten van de domeinnaam. Doorgaans neemt dit enkele slechts uren in beslag.

Geoptimaliseerd voor PrestaShop

– Optimale serverinstellingen voor een PrestaShop webwinkel.
– E-mail accounts inbegrepen.
– Onbeperkt dataverkeer en 99.9% uptime garantie.

Met een snelle server meer bestellingen

Domeinnaam
Een van de eerste punten waar we aan denken als we het over een webshop hebben is de domeinnaam. Dit is de toegang tot uw website of webshop en wordt overal weergegeven. Wilt u graag een domeinnaam vastleggen of de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren? Neem dan contact met ons op.

Server en hosting
Hosting is een belangrijk onderdeel voor een WordPress website of een PrestaShop webshop. Kort samengevat: Uw website draait op een server om bereikbaar te zijn. Wij werken samen met een betrouwbare hostingpartner. Dit bedrijf heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding!

Contact opnemen

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Met jarenlange kennis kennen wij optimale server configuraties voor PrestaShop en geven graag advies. Vraag vrijblijvend onze hostingbrochure met de prijzen aan.

Bel ons Mail ons