Tajriba en de Webwinkel Vakdagen 2021

Voor het eerst waren wij aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2020!
De Jaarbeurs in Utrecht werd op 29 en 30 januari 2020 omgetoverd tot de grootste e-commerce beurs van Nederland! UPDATE: Wij zijn in 2022 ook weer aanwezig.

PrestaShop Webwinkel Vakdag

Als PrestaShop webshop specialist ontvangen wij geïnteresseerde bezoekers, en bestaande klanten bij onze stand met nummer 146.

Wij geven advies over bestaande en nieuwe webshops, PrestaShop gebruikers uit Nederland en België zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben een leuk presentje voor PrestaShop liefhebbers klaarliggen!

Onze specialisten zijn allemaal aanwezig, om uw vragen goed en kundig te beantwoorden. Daarnaast biedt de beurs interessante lezingen en keynotes over e-commerce.

Onze diensten

Webshops / Websites / Webapplicaties / Grafisch ontwerp / Tajriba Kassa kassa voor PrestaShop

Gratis aanmelden als bezoekers

Via deze link kunt u zich als bezoeker gratis registreren. Wij verwelkomen u met alle plezier bij de Webwinkel Vakdagen!
Registreren als bezoeker:

PrestaShop beurs

Meer blogs

Of je de kassa via een iPad bedient of in de winkel achter de balie staat, je moet kunnen vertrouwen op de apparatuur. De apparatuur...

Lees meer

Het aanbod en verschil tussen PrestaShop e-commerce software en Magento van Adobe. Welk software pakket moet ik kiezen voor mijn webshop omgeving? Welke webshop software...

Lees meer