B2B PrestaShop webshop

Wij als e-commerce specialisten helpen bestaande business to business webshops en realiseren nieuwe webshops.
Als onderneming en groothandel uw online activiteiten goed onderbrengen is belangrijk voor de resultaten.

Het verschil tussen B2B en B2C webshops

B2B ecommerce is vaak afhankelijk van de branche, type bedrijf en het type producten. Denk aan een bandencentrum die dagelijks de banden online inkoopt en bestelt. Die gaat niet per product foto’s bekijken of reviews lezen. Die wil geautomatiseerd artikelnummers kunnen invoeren en de zekerheid dat het direct geleverd wordt en later betalen op factuur. Zo kan de bandenreparatie snel uitgevoerd worden. Dit soort complexiteit vraagt om andere techniek dan de gemiddelde kleding webshop. Zakelijke klanten verwachten tegenwoordig ook 24/7 dienstverlening, beschikbaar op elk device (desktop, tablet of smartphone) en op elke locatie. De zakelijke B2B transacties nemen dan ook ieder jaar weer toe.

B2B met PrestaShop

PrestaShop is een open-source webshop platform uit Frankrijk. Met de enorme flexibiliteit en B2B functies is het geschikt om een maatwerk B2B platform neer te zetten. Samen met vakmensen uit uw organisatie gaat ons team van specialisten aan de slag om het maximale resultaat uit uw B2B e-Commerce platform te halen. Onze mix van developers met jarenlange ervaring en onze designer heeft al bij veel zakelijke klanten gezorgd voor online succes.

Functies zakelijke PrestaShop B2B webshop

  • Speciale prijzen voor klanten
  • Assortiment afgestemd op klanten met klantgroepen
  • Op factuur betalen
  • Prijzen zowel incl. als excl. btw tonen
  • KVK veld en andere extra velden
  • In productlijsten snel bestellen
  • Afgeschermde omgeving en alleen inloggen voor klanten met goedkeuring
  • Mogelijkheid voor offerteaanvragen

Onze diensten

Wij realiseren de techniek, het design en ondersteunen bij online marketing voor webwinkels. Onze klanten zoals Groothandel Uit den Vreemde en Faby Benelux hebben B2B functies en kozen reeds voor de samenwerking met Tajriba.

Meer informatie

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Bel ons Mail ons