Magento webshop laten maken

Magento is ideaal voor bedrijven die hun online winkel willen uitbreiden, een webshop willen laten groeien of een overstap overwegen van een ouder platform.

Hyva thema

Met het Hyvä thema wordt je Magento 2 webshop sneller en gebruiksvriendelijker. Door deze technologie en geoptimaliseerde code laden je webpagina’s sneller. Dit is belangrijk omdat snelle pagina’s niet alleen zorgen dat klanten tevreden zijn, maar ook helpen je prestaties in zoekmachines zoals Google te verbeteren.

Een voordeel van het Hyvä thema is de mogelijkheid tot maatwerk. Je kunt de voorkant van je webshop aanpassen zodat het perfect past bij de uitstraling en behoeften van je bedrijf.

Waarom Magento?

Als ondernemer kies je voor een webshopplatform zoals Magento 2 met het Hyvä thema vanwege verschillende voordelen. Allereerst biedt Magento 2 een krachtig e-commerceplatform met uitgebreide functies en flexibiliteit, waardoor je een schaalbare en robuuste webshop kunt bouwen. Dit alles maakt Magento 2 met het Hyvä thema een aantrekkelijke keuze voor ondernemers die streven naar een professionele en effectieve online aanwezigheid.

Wat zijn de verschillen tussen Magento en Prestashop

De plus-en minpunten:

  • + Magento bied net iets meer functies dan PrestaShop omdat het een uitgebreider pakket is.
  • + Doordat Adobe en Magento bekender zijn in Nederland zijn er meer koppelingen out-of-the-box mogelijk.
  • – Met meer functies en opties is het wel een stukje ingewikkelder in gebruik.
  • – De leercurve voor developers is bij Magento langer dan bij PrestaShop ondanks ze veel technieken delen.

Uiteindelijk kijken wij samen of je project beter gestart kan worden met Magento of PrestaShop. Wij adviseren hierin transparant!

Gebruiksvriendelijkheid en design

Een vriendelijk ontwerp van je website maakt het voor bezoekers gemakkelijk om te navigeren en te vinden wat ze zoeken. Door een eenvoudige en duidelijke lay-out voelen ze zich welkom en kunnen ze snel hun doel bereiken. Dit verhoogt de tevredenheid van gebruikers en maakt het gemakkelijker om je boodschap over te brengen.

Magento Open Source webshop laten maken

Magento Open Source, nu onder Adobe, biedt een krachtig e-commerceplatform voor retailers. Met een schat aan functies en flexibiliteit stelt het bedrijven in staat om online winkels te bouwen en te schalen. Het Hyva-thema, een populaire keuze binnen de Magento-community, verbetert de gebruikerservaring met super snelle laadtijden. Door de naadloze integratie van Hyva met Magento kunnen winkeliers moeiteloos aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webwinkels creëren. Deze combinatie van Adobe’s ondersteuning en het Hyva-thema biedt retailers een krachtig platform om hun online aanwezigheid te versterken en klanten te betrekken.

Onze werkwijze

Hoe bouwen wij een app? Hoe bouwen wij een app?

1. Vooronderzoek

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de shop echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

2. Inspiratie

Het ontwikkelen van een nieuwe webshop begint vaak met inspiratie. Deze kan komen vanuit verschillende bronnen, zoals trends in de markt, concurrentieanalyse, klantfeedback, en persoonlijke creativiteit. Het doel is om een unieke en aantrekkelijke online winkelervaring te creëren die de doelgroep aanspreekt.

3. Schetsen

Bij het ontwikkelen van een nieuwe webshop zijn schetsen en wireframes essentieel. Deze visuele representaties helpen bij het vormgeven van de lay-out en functionaliteit van de website, voordat deze wordt gebouwd. Ze stellen ontwikkelaars en ontwerpers in staat om ideeën te verfijnen en te testen.

4. Grafische ontwerpen

De wireframes worden vertaald naar een grafische interface in de huisstijl kleuren en met bijhorende illustraties. Er zijn feedback momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

5. Technische ontwikkeling

Ons team van developers start met de goedgekeurde grafische ontwerpen, deze gaan ze namelijk omzetten naar een werkende shop.

6. Testen, oplevering en doorontwikkelen

Het testen van de software begint intern en laten we ook extern doen. Zora de testen voltooid zijn en de verzamelde feedback verwerkt is, start de live-gang op een vooraf afgesproken moment. Een webwinkel is nooit klaar en daarom ondersteunen wij ook bij de doorontwikkeling.

Laat Magento voor je werken

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Met een webshop op maat, met een modern Hyva thema kan je relatief eenvoudig en snel een Magento webshop beginnen. Plan een gratis adviesgesprek om daarna snel een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Bel ons Mail ons