Geen PrestaShop partner meer

Tajriba was sinds 2018 partner van PrestaShop. Met dit partnership volg je als bedrijf jaarlijks een aantal verplichte (betaalde)trainingen en mag je betaald op de website van PrestaShop staan.

Voor Tajriba is het partnership niet meer zo waardevol. Klanten kiezen voor ons door de snelle communicatie, kennis van zaken en nuchterheid.

Met de mooie groei die wij de afgelopen jaren maken zie ik het als een (te duur) keurmerk. De trainingen gaan wij ook zonder partnership volgen, want op de hoogte blijven is immers belangrijk.

Ons specialisme met betrekking tot PrestaShop zetten wij voort, alleen vanaf nu zonder PrestaShop badge.

Om onze kennis te toetsen zijn tal van projecten te vinden in ons portfolio. Onze referenties zoals B2C webshops en online groothandels tonen aan dat de kennis in huis is. Met meer dan 12 jaar ervaring staat Tajriba nog steeds bekend als PrestaShop specialist!

Groet,
Stefan | Tajriba

Meer blogs

Dagelijks gaan enorm veel e-commerce bestellingen richting klanten. Bedrijven zoals G-Star, Coolblue en Bol.com hebben de ervaring van magazijn naar klant geoptimaliseerd. Jij als webshop...

Lees meer

Graag vertellen wij wat we bij Tajriba doen om duurzaam te ondernemen. Een belangrijk aspect om bij te dragen aan een beter milieu en een...

Lees meer