Geen PrestaShop partner meer

Tajriba was sinds 2018 partner van PrestaShop. Met dit partnership volg je als bedrijf jaarlijks een aantal verplichte (betaalde)trainingen en mag je betaald op de website van PrestaShop staan.

Voor Tajriba is het partnership niet meer zo waardevol. Klanten kiezen voor ons door de snelle communicatie, kennis van zaken en nuchterheid.

Met de mooie groei die wij de afgelopen jaren maken zie ik het als een (te duur) keurmerk. De trainingen gaan wij ook zonder partnership volgen, want op de hoogte blijven is immers belangrijk.

Ons specialisme met betrekking tot PrestaShop zetten wij voort, alleen vanaf nu zonder PrestaShop badge.

Om onze kennis te toetsen zijn tal van projecten te vinden in ons portfolio. Onze referenties zoals B2C webshops en online groothandels tonen aan dat de kennis in huis is. Met meer dan 12 jaar ervaring staat Tajriba nog steeds bekend als PrestaShop specialist!

Groet,
Stefan | Tajriba

Meer blogs

Wat zegt een score in de veelgebruikte tool Google PageSpeed? Het zijn snelheid en gebruiksgemak scores van je website prestaties op mobiel en desktop. Er...

Lees meer

Met PrestaShop versie 8 verwacht men eind dit jaar (2022) een nieuwe stap te maken in de ontwikkeling van de software. Met ondersteuning voor de...

Lees meer