Geen PrestaShop partner meer

Tajriba was sinds 2018 partner van PrestaShop. Met dit partnership volg je als bedrijf jaarlijks een aantal verplichte (betaalde)trainingen en mag je betaald op de website van PrestaShop staan.

Voor Tajriba is het partnership niet meer zo waardevol. Klanten kiezen voor ons door de snelle communicatie, kennis van zaken en nuchterheid.

Met de mooie groei die wij de afgelopen jaren maken zie ik het als een (te duur) keurmerk. De trainingen gaan wij ook zonder partnership volgen, want op de hoogte blijven is immers belangrijk.

Ons specialisme met betrekking tot PrestaShop zetten wij voort, alleen vanaf nu zonder PrestaShop badge.

Om onze kennis te toetsen zijn tal van projecten te vinden in ons portfolio. Onze referenties zoals B2C webshops en online groothandels tonen aan dat de kennis in huis is. Met meer dan 13 jaar ervaring staat Tajriba nog steeds bekend als PrestaShop specialist!

Groet,
Stefan | Tajriba

Meer blogs

Tajriba was sinds 2018 partner van PrestaShop. Met dit partnership volg je als bedrijf jaarlijks een aantal verplichte (betaalde)trainingen en mag je betaald op de...

Lees meer

Ergernis nummer één na het plaatsen van een online bestelling: ‘Sorry, het product dat u koos, is helaas niet meer op voorraad’. “Dit komt doordat...

Lees meer