Geen PrestaShop partner meer

Tajriba was sinds 2018 partner van PrestaShop. Met dit partnership volg je als bedrijf jaarlijks een aantal verplichte (betaalde)trainingen en mag je betaald op de website van PrestaShop staan.

Voor Tajriba is het partnership niet meer zo waardevol. Klanten kiezen voor ons door de snelle communicatie, kennis van zaken en nuchterheid.

Met de mooie groei die wij de afgelopen jaren maken zie ik het als een (te duur) keurmerk. De trainingen gaan wij ook zonder partnership volgen, want op de hoogte blijven is immers belangrijk.

Ons specialisme met betrekking tot PrestaShop zetten wij voort, alleen vanaf nu zonder PrestaShop badge.

Om onze kennis te toetsen zijn tal van projecten te vinden in ons portfolio. Onze referenties zoals B2C webshops en online groothandels tonen aan dat de kennis in huis is. Met meer dan 13 jaar ervaring staat Tajriba nog steeds bekend als PrestaShop specialist!

Groet,
Stefan | Tajriba

Meer blogs

E-commerce is al jaren disruptief. Sinds de pandemie in 2020 is een wandeling door een willekeurige stad anders geworden. Meer en meer fysieke winkels hebben...

Lees meer

Tajriba experimenteert graag met de laatste gadgets. De afgelopen maand heb ik de Apple Watch gedragen (en draag ‘m nog steeds). In dit blog beschrijf...

Lees meer