PrestaShop modules

Voor e PrestaShop webshop zijn er tal van mogelijk met de standaard PrestaShop modules. Zo heeft een gemiddelde webshop al veel modules vanuit PrestaShop. Zoals de winkelwagen, de zoekbalk etc. Wij maken betaalde modules geschikt voor PrestaShop. Dit doen veel ontwikkelaars. Zo kan je eenvoudig je webshop functionaliteiten uitbreiden.

Uiteraard volgens de strenge richtlijnen ontwikkeld.

Waarom zijn er modules?

De uitbreidbaarheid van PrestaShop draait om modules, dit zijn kleine stukjes software. Door het toevoegen van modules aan PrestaShop kan een webshop gebruiksvriendelijker worden. Met handige tools in de admin krijg jij een makkelijker proces voor het beheren van de webshop. Tevens kan je met modules zorgen voor snelle en mooie toevoegingen voor de bezoekers van je webshop.

Modules door Tajriba

Sinds 2017 zijn wij PrestaShop partner en maken ook maatwerk modules voor webshops.
Graag delen wij op deze pagina een aantal gemaakte modules.

Eigen module laten maken

Voor een specifieke extra functie kan het zijn dat in het aanbod van modules geen oplossing gevonden is. Onze ontwikkelaars gaan graag aan de slag met een maatwerk module. Zo ontstaat er een robuuste oplossing en denken wij mee met de juiste oplossing.

Twijfelt u over een PrestaShop module voor in uw webwinkel? Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste modules te adviseren. Wij bieden een aantal standaard modules aan tegen relatief lage kosten. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Interesse in een module of vragen over een maatwerk module? Ons team staat voor u klaar!
U kunt ook direct de door ons ontwikkelde modules hier bekijken.

Bel ons Mail ons