PrestaShop modules

Voor uw webshop zijn er PrestaShop modules, geschikt voor PrestaShop 1.7.
Volgens de richtlijnen ontwikkeld voor PrestaShop.

Waarom zijn er modules

De uitbreidbaarheid van PrestaShop draait om modules, dit zijn kleine stukjes software. Door het toevoegen van modules aan PrestaShop kan een webshop gebruiksvriendelijker worden. Met handige tools in de admin krijgt de merchant een makkelijker proces voor het beheren van de webshop.

Modules door Tajriba

Sinds 2017 zijn wij PrestaShop partner en maken ook maatwerk modules voor webshops. Graag delen wij op deze pagina de door ons zelf gemaakte modules. U kunt de modules online aanschaffen. Na aankoop is de installatie van de module door ons gratis.

Eigen module laten maken

Voor een specifieke extra functie kan het zijn dat in het aanbod van modules geen oplossing gevonden is. Onze ontwikkelaars gaan graag aan de slag met een maatwerk module. Zo ontstaat er een robuuste oplossing en denken wij mee met de juiste oplossing.

Advies voor de juiste module

Twijfelt u over een PrestaShop module voor in uw webwinkel? Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste modules te adviseren. Wij bieden een aantal standaard modules aan tegen relatief lage kosten. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Interesse in een module of vragen over een maatwerk module? Ons team staat voor u klaar!
U kunt ook direct de door ons ontwikkelde modules hier bekijken.

Bel ons Mail ons