PrestaShop België. Experts voor je webshop.

Wij leveren diverse diensten aan Belgische klanten waaronder: het ontwerp, de technische ontwikkeling van maatwerk PrestaShops, hosting, het onderhoud en support. Voor een webshop zijn natuurlijk een aantal basisprincipes te hanteren. Ongeacht het land van verkoop. Veel van onze Nederlandse klanten verkopen immers ook in België. Wij hebben een tal van Belgische webshops in beheer en hebben jarenlange ervaring in huis.

Belgische klanten

Stefan heeft met meer dan 13 jaar ervaring de kennis van de Belgische markt. 
Complexe projecten efficiënt kunnen managen, is een van zijn sterkste punten. Hij geeft strategisch advies, adviseert bij content creatie en begeleid projecten door een plan te maken.

  • Uw project is in goede handen
  • Jarenlang ervaring met de Belgische markt en klanten
  • PrestaShop is geschikt voor de regel-en wetgeving in België

Kennis van de Belgische markt

Tajriba levert diensten aan Belgische klanten waaronder:

1. Het ontwerp en de technische ontwikkeling van maatwerk PrestaShops, webshops.
2. Het onderhoud en supportverzoeken.

Stefan is onze vertegenwoordiger in heel België. Sinds 2010 is hij actief in e-commerce met het optimaliseren van webshops. Een webshop bouwen is niet moeilijk, er geld mee verdienen is heel wat anders. Daar kunnen wij als team Tajriba je mee helpen.

Door al jarenlang met Belgische klanten te hebben gewerkt is het voor ons bekend terrein!

Contact

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

De beste manier om te ontdekken wat we voor mekaar kunnen betekenen is een afspraak maken voor een babbel. Bel me op +31 0546 23 20 04 of stuur mij een email. Tot snel!

Bel ons Mail ons