Webshop op maat voor Billy & Lilly

Billy en Lilly is een online kinderkledingmerk voor meisjes en jongens van peuter tot puber. De webshop is begin 2021 opnieuw opgebouwd door het team van Tajriba. Nieuwsgierig naar deze webshop? Bekijk hem live op billy-lilly.nl

Geleverd: Webshop techniek met PrestaShop – Webshop ontwerp – Maatwerk d.m.v. modules

Ontwerp voor de webshop

Stefan heeft als ontwerper de taak op zich genomen het kledingmerk als webshop goed maar rustig te laten overkomen. Door te kiezen voor een kleurenpalet van de kleur groen met beige ontstaat en rust met de witte achtergronden. Zo komen de kleurrijke kledingstukken goed naar voren.

Een unieke PrestaShop webshop op maat kan alleen goed lukken als de huisstijl past bij het bedrijf of het merk. Het nieuwe logo was al aanwezig en met het logo als basisfundering konden wij vrij vlot de juiste style en lay-out bepalen.

Uiteraard gaat hier een proces van schetsen met wireframes aan vooraf.

De webshop op maat

Onze developers hebben de webwinkel gemaakt met de laatste technieken.

Op basis van het opensource platform PrestaShop is het mogelijk alles op maat te ontwikkelen in de template. Om zo de beleving optimaal te hebben op desktop, tablet en smartphone. Sommige zaken in deze webshop zijn extra geprogrammeerd. Zoals de keuze voor bijpassende kledingstukken. Bij het bekijken van een t-shirt zie je de bijpassende jeans en de andere kleuren.

Advies voor de startende ondernemer

Tijdens het gehele project hebben wij tijdens de pandemie online afspraken gehad met de klant via Zoom. De aanpak en strategie en het beantwoorden van vragen tijdens het project gingen volledig digitaal.

Wij vragen bij elk project een kleine bijdrage voor projectbegeleiding. Dit is nodig omdat er altijd veel vragen zijn bij nieuwe webshops. In dit geval gingen de nieuwe eigenaren zelf aan de slag met de shop en met een beetje hulp van ons team is dat goed gelukt.

Perfect voor mobiel

De webshop heeft veel van de bezoekers via smartphone. Ruim 50% van de klanten gebruikt een smartphone. De weergave hiervoor is dan ook geoptimaliseerd en goed getest. Met het handige filter dat je in en uit kan klappen zijn klanten snel geholpen aan de juiste producten.

Ook samen een project beginnen?

Neem contact met ons team voor een vrijblijvende afspraak voor een unieke PrestaShop webshop op maat.
Nieuwsgierig naar deze webshop? Bekijk hem live op billy-lilly.nl

Bel ons Mail ons