E-commerce advies

Als retailer, ondernemer, fabrikant of groothandel bent u vaak bezig met de digitale strategie. Aan de orde zijn vragen als: Hoe optimaliseren we de webshop? Waar staan we over 2 jaar? Als ecommerce adviseurs, met 13 jaar ervaring in het beheren en ontwikkelen van webshops helpen we bedrijven online groeien.

Onze werkwijze

Aanpak

Het begint allemaal met de klantreis van jullie bezoekers en klanten. Daar zitten vaak zoveel verbeteringen. Soms een klein details zoals een veld in een bestelproces dat de eindgebruiker laat twijfelen over de bestelling. Deze processen en de klantreis brengen we graag in kaart en resultaten en oplossingen worden aangedragen. Niet in een boek maar een nuchter rapport met plan van aanpak.

De bezoekers

Het gaat uiteindelijk om de bezoekers van de webshop. Die moeten een prettige klantreis hebben van A tot Z met het merk en de webshop. In alles wat wij doen stellen wij de bezoeker centraal.

Waarom is het advies waardevol?

Wij geven e-commerce advies en hebben de afgelopen jaren tientallen merken en webshops begeleid met het vergroten van de online omzet, het vernieuwen van de webshop en het verbeteren van het gebruiksgemak tijdens de klantreis.

Onze advies expertises

E-commerce advies op maat
PrestaShop webshop optimalisatie
E-commerce workshops
Systemen voor de fysieke winkel

Advies nodig?

Stefan Dijkstra - PrestaShop developer

Tajriba biedt 13 jaar ervaring in e-commerce. Kennis van het speelveld, de actuele innovaties en de valkuilen. Samen werken we aan een succesvolle digitale strategie? Neem vrijblijvend contact met ons op, een kennismaking kost niets en kan veel opleveren.

Bel ons Mail ons