Webapplicatie op maat, software voor bedrijven

Wij ontwikkelen online webapplicaties voor bedrijven. Handig in gebruik en inzetbaar op elke locatie.
Schaalbare oplossingen om interne en externe bedrijfsprocessen te verbeteren.

Online oplossingen

Wij bouwen uiteenlopende webapplicaties op basis van uw wensen. Zoals het omtoveren van papieren bedrijfsprocessen naar handige online software. Denk hierbij aan krachtige online business applicaties. Denk hierbij aan een SAAS platform, Verkoop platform, Dashboard, CRM systeem en offertes maken, of een deelplatform. Onze klanten zijn bedrijven en de applicaties worden zowel intern als extern gebruikt.

Tajriba Kassa kassasoftware
Het eenvoudige kassasysteem. Met Tajriba Kassa wordt er een connectie gemaakt met de PrestaShop webshop omgeving. De webshop voorraden en klanten worden beschikbaar in het Point of Sale systeem. Onze online kassa applicatie werkt snel en is dagelijks in gebruik door winkeliers.

Samenquizzen.nl

Met een tablet, smartphone of laptop, het maakt niet uit welk apparaat je hebt. Met dé Nederlandse online quiz van Samenquizzen.nl kan je overal quizzen! De applicatie is onderdeel van onze pilots en een quiz webapplicatie. Het gemak waarmee je een quiz kan starten en delen. Geen app downloaden en ingewikkelde accounts met privé gegevens aanmaken. Alleen de quizmaster koopt een kaartje. Hierdoor hoeven bijvoorbeeld je vrienden geen privé informatie op te geven. Privacy is een belangrijk punt bij de ontwikkeling geweest.

Afgeleverd platform

Voor caravandelen.nl hebben wij een webapplicatie op maat als platform neergezet. Caravandelen.nl is een deeleconomie platform. Hier kunnen zowel huurders als verhuurders terecht. Design en techniek perfect gecombineerd met de laatste webapplicatie technieken.

Webapplicatie laten maken

 

Progressive Web App

Een PWA is een applicatie die op een externe server wordt opgeslagen en via een browser bereikbaar is. In vergelijking met traditionele webapplicaties is het een een app die werkt binnen een browser zoals een normale applicatie op uw smartphone, met onder andere de volgende eigenschappen:

– Voor de gebruikers zijn de progressieve web apps sneller in gebruik te nemen dan native apps, omdat deze niet direct gedownload hoeft te worden.
– De apps zijn onafhankelijk van verbinding: ze kunnen zowel offline als online gebruikt worden.
– De gehele website of applicatie gedraagt zich als app.
– Het is mogelijk push notificaties te sturen.

Concrete inspiraties zijn te vinden bij Google, de bedenker van het concept. Zoals YouTube maar ook Twitter en de Chinese retail-gigant Alibaba bieden PWA’s aan.

Tajriba focust zich graag op PWA’s. Veel bedrijven gebruiken nog een traditionele webshop maar steeds meer klanten gebruiken een smartphone en tablet. Dan is een PWA webshop juist enorm conversieverhogend.

 

Dashboards en portals

Dashboards en portals maat gemaakt met functies en handige tools voor uw bedrijf in in 1 centrale omgeving. Wij verzorgen het design en de technische ontwikkeling voor een webapplicatie. Bedrijfsgegevens en toepassingen uit verschillende bronnen worden geautomatiseerd geladen in het dashboard.

Onze werkwijze

1. Vooronderzoek

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de webapplicatie echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

2. Inspiratie

Inspiratie en ideeën verzamelen. Onderzoek en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoe levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk, echter is het voortraject en daarbij verdiepen in bestaande applicaties noodzakelijk.

3. Schetsen

Er worden diverse schetsen oftewel wireframes gemaakt. Zodat er snel een indeling ontstaat van de applicatie. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

4. Grafische ontwerpen

De wireframes worden vertaald naar een grafische interface in de huisstijl kleuren en met bijhorende illustraties. Er zijn feedback momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

5. Technische ontwikkeling

Ons team van developers start met de goedgekeurde grafische ontwerpen, deze gaan ze namelijk omzetten naar een werkende applicatie. Dit wordt opgepakt via de SCRUM methode. Met deze projectaanpak zorgt het team ervoor dat in relatief korte tijd de basis van een applicatie snel wordt ontwikkelt.

6. Testen en de oplevering

Het testen van de webapplicatie software begint intern en laten we ook extern doen. Zora de testen voltooid zijn en de verzamelde feedback verwerkt is, start de live-gang op een vooraf afgesproken moment.

Een project of partnership in gedachten?

Graag gaan we eerst met elkaar in gesprek en sturen we onze algemene informatie naar u op.
Daarna volgt een offerte voor de webapplicatie software op maat.

Bel ons Mail ons