Bestelsite voor je restaurant website

Wat is Tastyigniter?

Tastyigniter is open-source software waarmee restaurants en afhaalrestaurants makkelijk een eigen platform kunnen opzetten. Gebruiksvriendelijk online bestel-, reserverings- en beheersysteem voor restaurants dat tot doel heeft het leven van ontwikkelaars en restauranthouders plezierig te maken.

Restaurant website laten maken

Voor restaurants en afhaalrestaurants is het duidelijk geworden dat online eten bestellen nog populairder is geworden. Met een eigen bestelplatform voor restaurants kan men meer marge maken op de online bestellingen. Uiteraard blijven er belangrijke platformen zoals Thuisbezorgd waar klanten eten blijven bestellen. Maar met een eigen bestel website voor je restaurant scoor je beter.

Maar een toekomst waarbij men rechtstreeks bij uw restaurant bestelt is veel meer winstgevender, stabieler en kan zorgen voor meer naamsbekendheid.

Waarom een eigen restaurant website maken?

  1. Bepaal zelf het samenstellen van gerechten en de uitstraling van het restaurant platform.
  2. Geen eigen informatieve website meer nodig als doorgeefluik naar thuisbezorgd.
  3. Een bestel site voor je restaurant of afhaalrestaurant geeft meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld meerdere filialen en bestelzuilen.
  4. Bouw je eigen loyaliteitsprogramma en klantenbestand op.
  5. Ongelimiteerd bij groei. Geen beperkingen.

Hoe werkt de admin?

De admin bevat o.a. functies zoals bestellingen beheren, openingstijden wijzigen en omzet inzien. Denk ook aan statusupdates voor je bestellingen en het printen van orders. Met onze kennis van het systeem zijn met extensies de functies uit te breiden.

Tastyigniter developers

Developers van Tajriba hebben ervaring met de techniek waarmee Tastyigniter is gebouwd. Zoals PHP/Laravel en Symphony. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor uw restaurant.

Benieuwd naar de demo en de mogelijkheden om een nieuwe website voor uw restaurant te laten maken?
Neem dan contact op met Stefan of 1 van zijn collega’s voor informatie over Tastyigniter als bestelsite.

Meer blogs

Wat is Tastyigniter? Tastyigniter is open-source software waarmee restaurants en afhaalrestaurants makkelijk een eigen platform kunnen opzetten. Gebruiksvriendelijk online bestel-, reserverings- en beheersysteem voor restaurants...

Lees meer

Het conversiepercentage van webshops kan je verhogen, maar wees wel reƫel. De titel van deze blog is een beetje misleidend. Sleutelen aan een webshop kan...

Lees meer